Σεμινάριο: Diploma in Public Relations Management

Το Diploma αυτό είναι ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα 40 ωρών, που στοχεύει στο να καταρτίσει άρτια τους  συμμετέχοντες σε ό,τι αφορά το επάγγελμα των δημοσίων σχέσεων, ώστε με το πέρας της εκπαίδευσης να είναι σε θέση να αναλάβουν το ανάλογο τμήμα σε μια επιχείρηση. Στο Diploma in Public Relations θα μελετήσουμε με απόλυτη ακρίβεια όλα τα στάδια, πρακτικές και διαδικασίες του επαγγέλματος των δημοσίων σχέσεων. Επίσης, θα αναλυθούν όλες οι ενέργειες του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου. Θα γίνει αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ο λειτουργός των δημοσίων σχέσεων μπορεί να διεκδικεί με αξιώσεις να αναλάβει το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, πώς προσαρμόζεται στην κάθε επιχείρηση, ποιες είναι οι δραστηριότητές του και γενικά πώς λειτουργεί ώστε να είναι αποτελεσματικός. Στα πλαίσια του Dip. PR, οι συμμετέχοντες θα εργαστούν πάνω στα πιο περιζήτητα προγράμματα δημοσίων σχέσεων, που είναι βασισμένα σε πραγματικά παραδείγματα εφαρμογής τους τόσο από ελληνικές όσο και από διεθνείς εταιρίες και οργανισμούς. Επίσης, στο Diploma in Public Relations και σε συγκεκριμένες θεματικές
ενότητες θα είναι προσκεκλημένοι πρωτοπόρα στελέχη και καταξιωμένοι καθηγητές των δημοσίων σχέσεων, που με τον δικό τους μοναδικό τρόπο θα καταθέσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθούν έρευνες πεδίου καθώς και εργαστηριακές έρευνες, ενώ θα λάβει χώρα και πρακτική εξάσκηση media training.

Το Diploma In Public Relations είναι απαραίτητο:

• Σε επαγγελματίες του κλάδου, γιατί θα εφοδιαστούν με νέα στοιχεία και θα ενημερωθούν για τις σύγχρονες τάσεις.
• Σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γνωρίσει το επάγγελμα των δημοσίων σχέσεων.
• Στον καθέναν που πιστεύει πως οι δημόσιες σχέσεις είναι ο επαγγελματικός του προορισμός.
• Σε αυτόν που ακούει πως σαν επάγγελμα οι δημόσιες σχέσεις παγκοσμίως αναπτύσσονται και θέλει να αποκτήσει τις γνώσεις και τα εφόδια για μια επιτυχημένη πορεία.
• Στους σύγχρονους managers που θέλουν να γνωρίζουν καλά πώς πρέπει να λειτουργεί ίσως το πιο κομβικό τμήμα στην επιχείρησή τους.

Εισήγηση

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου. Ο κ. Παπατριανταφύλλου εργάζεται σήμερα ως διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Σύμβουλος Επικοινωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό Kiss FM 92,9. Το 2005 εξελέγη μόνιμο μέλος του προεδρείου του ΔΣ της Ελληνικής Εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων, όπου και κατέλαβε τη θέση του ταμία. Παράλληλα εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στον ίδιο σταθμό και συνεργάζεται με την Καριέρα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Μον. ΕΠΕ ως εισηγητής σεμιναρίων.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s