Οικονομικά για μη οικονομικούς 22-23.3.2010

Σεμινάρια: Επιδοτούμενα Επαγγελματικά σεμινάρια με χαμηλό κόστος!Επιτόκια, πληθωρισμός, κύκλος ζωής επένδυσης, ισολογισμός, δείκτες κεφαλαιακής διάρθρωσης… Λέξεις σκόρπιες, ίσως λίγο ή πολύ άγνωστες, χωρίς πάντως κάποιο ιδιαίτερο νόημα με την πρώτη ματιά. Και όμως, ασχέτως του αντικειμένου που κανείς σπούδασε ή πραγματεύεται στην εργασία του, η σπουδαιότητά τους στη σημερινή αγορά εργασίας είναι μέγιστη. Στο σύγχρονο περιβάλλον των επιχειρήσεων, ακόμη και αν κανείς απασχολείται στη μηχανογράφηση, στο marketing, στο δημιουργικό τμήμα, στις δημόσιες σχέσεις ή στο αρχείο, βρίσκει πάντοτε μπροστά του οικονομικές έννοιες. Συχνά μάλιστα οι συνάδελφοί του θεωρούν δεδομένο ότι εκείνος θα πρέπει να χειρίζεται την οικονομική γλώσσα με την ίδια ευχέρεια όπως και αυτοί.


Σκοπός
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει σε όλους όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να σπουδάσουν Οικονομικά μία γενικότερη κατάρτιση, επικεντρώνοντας την προσοχή σε θέματα πολυακουσμένα / καθημερινά, τεκμηριώνοντας ταυτόχρονα με παραδείγματα και ασκήσεις. Με το πέρας το σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να γνωρίζουν βασικά μακροοικονομικά μεγέθη, καθώς και τους παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία τους, να κατανοούν την εξέλιξη των γραφικών απεικονίσεων των επενδύσεών τους και να μελετούν λογιστικές καταστάσεις και αριθμοδείκτες.

Εισήγηση

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Κώστας Στάμκος. Ο κ. Στάμκος εργάζεται σήμερα ως διευθυντής της Business Seminars, διαθέτοντας πρότερη πολυετή εμπειρία σε μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρίες. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ με έπαινο) στο Πανεπιστήμιο Kingston του Λονδίνου. Είναι μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing και του American Management Association.

Περισσότερες πληροφορίες

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s