ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΕ

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΚΕ

ΑΠΟ ΤΙΣ SUSTAINABLE DEVELOPMENT ΚΑΙ CONNECTIVE WGSE

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Sustainable Development σε συνεργασία με την Connective WGSE, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπτυξη της Έκθεσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2009 της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Και αυτός ο Απολογισμός αναπτύχθηκε σύμφωνα τις προδιαγραφές Απολογισμών ΕΚΕ GRI-G3 του διεθνούς οργανισμού Global Reporting Initiative. Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η εταιρεία συμβούλων ΕΚΕ Sustainable Development και η εταιρία Συμβούλων Επικοινωνίας Connective ολοκληρώνουν τον Απολογισμό ΕΚΕ της Τράπεζας.

Ο τρίτος αυτός Απολογισμός ΕΚΕ είναι πληρέστερος σε σχέση με τους δείκτες του GRI-G3 που καλύπτει, καθώς κατατάσσεται πλέον στο επίπεδο Β (“GRI Level B”). Επιπλέον αποτελεί τον πρώτο Απολογισμό ΕΚΕ στην Ελλάδα, ο οποίος πιστοποιείται ως «κλιματικά ουδέτερος», καθώς η Sustainable Development πραγματοποίησε εξειδικευμένο υπολογισμό των ρύπων διοξειδίου του άνθρακα που εκλυθήκαν στην ατμόσφαιρα κατά τη συνολική διαδικασία ανάπτυξής του.

Ο Απολογισμός ΕΚΕ 2009 της Εθνικής Τράπεζας είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα της Sustainable Development (www.sdev.gr), η οποία τηρεί συγκεντρωτική βάση δεδομένων που περιλαμβάνει όλους τους Απολογισμούς ΕΚΕ που δημοσιεύονται στην Ελλάδα από το 2001!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s