«Ημέρες Καριέρας 2011» : Το ραντεβού με το μέλλον είναι σήμερα !

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ

Ημέρες Καριέρας

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ πιστό στη δέσμευσή του προς τους σπουδαστές και αποφοίτους του για την άμεση επαγγελματική τους αποκατάσταση, διοργανώνει και τη φετινή χρονιά τις καθιερωμένες πλέον «Ημέρες Καριέρας».

Στη Θεσσαλονίκη στις 15 Μαρτίου και στην Αθήνα στις 29, 30 & 31 Μαρτίου, τα κτίρια της σχολής, ειδικά διαμορφωμένα, θα υποδεχτούν παραπάνω από 150 εταιρίες, οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των ειδικοτήτων που προσφέρει το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν ειδικά σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού σε σπουδαστές και αποφοίτους καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις επιχειρήσεων και εταιριών με ηγετική θέση στην αγορά εργασίας.

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στα πλαίσια της επιχειρηματικής και εκπαιδευτικής του ανάπτυξης θα πραγματοποιήσει στις 29 Μαρτίου στην Αθήνα τα εγκαίνια δυο νέων ισχυρών συνεργασιών με τις εταιρίες Bosch Buderus και Wilo με αφορμή την ολοκλήρωση του υπερσύγχρονου εργαστηρίου Φυσικού Αερίου.

Πλήθος σπουδαστών και αποφοίτων θα έρθουν σε επαφή με την αγορά εργασίας για την κάλυψη θέσεων εργασίας και πρακτικής άσκησης και θα βιώσουν μια πολύ σημαντική επαγγελματική εμπειρία. Πληροφορίες: www.delta-iek.gr , www.iekdeltajobs.gr

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s