Διπλή βράβευση για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Αθηναϊκή Ζυθοποιία

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η παγκόσμια και εθνική οικονομική κρίση, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία βραβεύτηκε φέτος διπλά τόσο ως ο καλύτερος εργασιακός χώρος για τους ανθρώπους της, όσο και ως μία από τις περισσότερο κοινωνικά υπεύθυνες εταιρίες.

Ειδικότερα, αναδείχτηκε ως το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2010 στον ετήσιο διαγωνισμό «Οι Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα 2011», κατακτώντας την κορυφή της λίστας, από την περσινή 6η θέση και 8η το 2006, ενώ παράλληλα διακρίθηκε για 2η συνεχή χρονιά στο CR Index, τον Εθνικό Δείκτη Εταιρική Ευθύνης, αποσπώντας το βραβείο Gold για τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.

Η διπλή βράβευση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας είναι μια σημαντική αναγνώριση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει κάθε δραστηριότητά της. Εν μέσω μάλιστα των δύσκολων οικονομικών συνθηκών, η εταιρία επιβεβαιώνει ότι συνεχίζει να δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο: στο συνεργάτη, το συνάδελφο, τον πελάτη, τον καταναλωτή, το κοινωνικό σύνολο ευρύτερα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s