ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και σύμβουλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών. Το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ έχει την έδρα του στην Αττική και απευθύνεται σε χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών άνω των 21 ετών και τις οικογένειες τους. Στοχεύει στην απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και την κοινωνική επανένταξη. Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, δεν υπάρχουν λίστες αναμονής και δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ή υποκατάστατες ουσίες.

Στα πλαίσια λειτουργίας του Κέντρου Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ εντάσσεται και το γραφείο εύρεσης εργασίας και επαγγελματικής υποστήριξης.

Βασική αποστολή του γραφείου αποτελεί η υποστήριξη των μελών στην αναζήτηση εργασίας και η διευκόλυνση της κοινωνικής και επαγγελματικής τους ένταξής. Οι δράσεις στοχεύουν στην ενδυνάμωση των μελών μέσω της ανάπτυξης των επαγγελματικών τους δεξιοτήτων τους  αλλά και στην ανάπτυξη δικτύου με επιχειρήσεις, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς με στόχο την ενημέρωση για εκπαιδευτικά θέματα,  θέσεις εργασίας και προγράμματα επιδότησης.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις που επιθυμούν να συνεργαστούν με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ  μπορούν να ενημερωθούν για το τριετές πρόγραμμα ενίσχυσης εργοδοτών από τον ΟΑΕΔ με επιχορήγηση που αντιστοιχεί στο ύψος των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη ανέργων απεξαρτημένων ενώ παράλληλα μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο στην αναζήτηση προσωπικού μέσω της προώθησης βιογραφικών για επικείμενες θέσεις εργασίας.

Εάν είστε εργοδότης και σας ενδιαφέρει η συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό του Τμήματος Εκπαίδευσης, Σοφία Θεοδωρή ή Νίκο Ζαχαράκη  ώστε να προγραμματιστεί μια επίσκεψη γνωριμίας και ενημέρωσης στον εργασιακό σας χώρο.

Τηλ 22940 77180, 210 3845029 (εσωτ. 103), 210 3300779

educ@kethea-paremvasi.gr  / www.kethea-paremvasi.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s