Ημέρες Καριέρας Ομίλου Ξυνή

ΙΕΚ ΞΥΝΗΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις επιτυχημένες Ημέρες Καριέρας  που διοργανώνει 1-3 Ιουνίου 2011, στο κεντρικό του κτήριο Πατησίων 29-31.

Γνωρίζουμε ότι η στελέχωση μιας σύγχρονης εταιρίας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας κάτι που κοστίζει σημαντικά σε χρόνο και σε χρήμα.

Για το λόγο αυτό, ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ σας παρέχει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στα βιογραφικά των σπουδαστών και αποφοίτων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με προϋπηρεσία ή όχι, άμεσα και εντελώς δωρεάν.

Οι Ημέρες Καριέρας σας δίνουν την δυνατότητα να έρθετε σε άμεση επαφή με τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΟΜΙΛΟΥ ΞΥΝΗ και να επιλέξετε τους νέους συνεργάτες σας.

Για να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα αυτή μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα CAREER DAYS του ΟΜΙΛΟΥ στη διάρκεια των οποίων σημαντικότατες εταιρίες της Ελληνικής αγοράς έρχονται σε επαφή με υποψήφια στελέχη τους.

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στη φετινή εκδήλωση “Career Days”, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τον ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΞΥΝΗ στα τηλέφωνα 210-5279600 και 210-5279619.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s