Διεθνές Συνέδριο του ΟΠΑ σε συνεργασία με το University of International Business and Economics του Πεκίνου

Leadership and Management in a Changing World

Leadership and Management in a Changing World

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) σε συνεργασία με το University of International Business and Economics (UIBE) του Πεκίνου διοργανώσε το διεθνές συνέδριο με θέμα «Leadership and Management in a Changing World: Lessons from Ancient East and West Philosophy» στις 12-14 Ιουνίου στην Αθήνα, με τη συμβολή και του Ινστιτούτου Κομφούκιος Αθηνών που εδρεύει στο ΟΠΑ. Πρόεδρος του Συνεδρίου ήταν ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Γρηγόριος Πραστάκος.

Η επίσημη τελετή του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε εντός του αρχαιολογικού χώρου της Ρωμαϊκής Αγοράς, στην οποία παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κα Άννα Διαμαντοπούλου, ο Πρέσβης της Λ. Δ. της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Luo Linquan, κ.α.

Η εκδήλωση, όπως ανέφερε ο Πρόεδρός του, καθηγητής Γρηγόρης Πραστάκος, προέκυψε στον απόηχο της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, από την κοινή αναζήτηση Ελλήνων και Κινέζων καθηγητών για νέες προσεγγίσεις στην εκπαίδευση στο management και την ηγεσία, οι οποίες θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στην πολυπλοκότητα των σύγχρονων προκλήσεων και κρίσεων. Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 100 επιστήμονες από 20 και πλέον χώρες, και ένας σημαντικός αριθμός υψηλών αξιωματούχων, πρυτάνεων, καθηγητών πανεπιστημίων και διευθύνοντες σύμβουλοι γνωστών εταιριών.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s