Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 19ο ALBA Career Forum

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε για 19η χρονιά το Career Forum του ALBA στις 14-16 Σεπτεμβρίου, 2011 στις εγκαταστάσεις του στη Βουλιαγμένη.
Έχοντας καθιερωθεί ως θεσμός στην αγορά εργασίας, η εκδήλωση έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους του ALBA με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς αγοράς εργασίας, ώστε να διερευνήσουν από κοινού προοπτικές για νέες επαγγελματικές συνεργασίες.
Το ALBA Career Forum αποτελεί την κορύφωση των δραστηριοτήτων του ALBA Career & Alumni Office, το οποίο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς προετοιμάζει και καθοδηγεί τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά για την επιτυχή του ένταξη στην αγορά εργασίας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 67 φοιτητές από τα εξής ακαδημαϊκά προγράμματα: MBA πλήρους φοίτησης, Professional MBA, MSc in Finance (πλήρους και μερικής φοίτησης) και MSc in Strategic HRM. Παράλληλα, έλαβαν μέρος 70 διακεκριμένες εταιρείες, οι οποίες εκπροσωπήθηκαν από 100 υψηλόβαθμα στελέχη της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, εκ των οποίων πολλοί και απόφοιτοι του ALBA. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του Career Forum πραγματοποιήθηκαν περίπου1.100 συνεντεύξεις.
Οι εκπρόσωποι των εταιρειών τόνισαν για ακόμη μία χρονιά το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο, τον επαγγελματισμό και το δυναμικό προφίλ των σπουδαστών. Σχολιάζοντας την εκδήλωση η κα Μαρία Μωραγιάννη, Διευθύντρια του Career & Alumni Office, είπε: «Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως αν και διανύουμε μία έντονη κρίση, αρκετοί τελειόφοιτοί μας έχουν ήδη απορροφηθεί από την αγορά εργασίας. Για άλλη μια φορά αποδείχτηκε πως το επιτυχημένο πάντρεμα του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου, θέτει τις βάσεις και αποτελεί προϋπόθεση για την κάλυψη της κυριότερης ανάγκης της ελληνικής αγοράς αυτήν τη στιγμή: Την ανεύρεση και εξέλιξη των αυριανών ηγετών. Το ALBA και το Career & Alumni Officeδεσμεύονται να παραμείνουν πιστοί υποστηρικτές αυτής της διαδικασίας». 
Το φετινό ALBA Career Forum πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των  ελαστικών Continental. Χορηγός catering ήταν η GALAXY catering. Χορηγός ψηφιακής υποστήριξης ήταν η 9ΑΜ MEDIALABS.  Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το περιοδικό HR Professional και το Kariera.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.alba.edu.gr/career/forum ή να επικοινωνήσετε με το Career & Alumni Office, 210 8964531, career@alba.edu.gr.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s