Ο 7ος Διαγωνισμός Ελλάδας Global Management Challenge

Η Ελλάδα συμμετέχει για 7η χρονιά στο Global Management Challenge, το μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό επιχειρηματικής στρατηγικής, ο οποίος απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και φοιτητές πανεπιστημίων. Φέτος οι συμμετέχοντες διεκδικούν τη διάκριση για να βρεθούν στο Διεθνή Τελικό στο Κίεβο τον Απρίλιο του 2012, εκπροσωπώντας την Ελλάδα κι ελπίζοντας να φέρουν ένα τίτλο διάκρισης για τους ίδιους και την χώρα μας.
Ο διαγωνισμός διεξάγεται στο διαδίκτυο, στο worldgmc.com/gr, οπού έχουν ήδη ξεκινήσει οι εγγραφές των ομάδων Πανεπιστημίων. Παράλληλα οι επιχειρήσεις δηλώνουν συμμετοχή για να υποστηρίξουν φοιτητικές ομάδες ή για να συμμετέχουν με ομάδες στελεχών τους.
Τα τελευταία 6 χρόνια το Global Management Challenge έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα έχοντας προσελκύσει τη συμμετοχή όλων των ελληνικών πανεπιστημίων και 65 επιχειρήσεων. Στα στελέχη των σύγχρονων επιχειρήσεων δίνεται η δυνατότητα να εξασκήσουν πρακτικά στρατηγικές αποφάσεις διοίκησης, να εργαστούν σε όλους τους λειτουργικούς τομείς, να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των αποφάσεών τους και να αναπτύξουν τις ομαδικές και ηγετικές τους ικανότητες.
Δεν είναι όμως μόνο η συναρπαστική εμπειρία που μένει στους συμμετέχοντες. Η νικήτρια ομάδα κερδίζει το ταξίδι στο διεθνή τελικό στην Ουκρανία, και Laptop SONY VAIO για όλα τα μέλη της. Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία υποτροφία για το International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (αξίας 12.000€) και μία υποτροφία για το MBA TQM του Πανεπιστημίου Πειραιώς (αξίας 7.800€).
Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 3 φάσεις: προκριματική, ημιτελική και Τελικός Ελλάδας. Φέτος δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής των ομάδων σε 2 εναλλακτικές ημερομηνίες έναρξης της προκριματικής φάσης, στις 15/11/11 και στις 9/1/12 .
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.worldgmc.com/greece ή καλέστε την εταιρεία Mindset στο 210 8071205.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s