Τους TRUE LEADERS βράβευσε η ICAP Group

Το θεσμό των TRUE LEADERS εγκαινίασε η ICAP Group. Πρόκειται για έναν θεσμό που βραβεύει όλους (εταιρίες και ομίλους) όσους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2010.

Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 27.000 επιχειρήσεων, μόνον 25 εταιρίες και 26 όμιλοι κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να διακριθούν απαντώντας ταυτόχρονα στα εξής:
-Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρίες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2010, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA).
-Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρίες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2009 στο 2010, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Leading Employers in Greece 2011.
-Βρίσκονται στις 10 κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο).
-Οι εταιρίες ή οι κύριες εταιρίες του ομίλου έχουν υψηλό Rating Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από ΒΒ έως ΑΑ.

Τους TRUE LEADERS βράβευσε η ICAP Group σε εκδήλωση που παρουσίασε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου υπό την Αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με την παρουσία 320 στελεχών της Ελληνικής αγοράς. Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Μανώλης Πατεράκης, Ειδικός Γραμματέας του Υπουργείου Ανάπτυξης, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Πρόεδρος ΣΕΒ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Βασίλης Κορκίδης, Πρόεδρος ΕΣΕΕ και Νικήτας Κωνσταντέλλος, Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group και μέλος Δ.Σ. ΕΑΣΕ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s