Οι 25 Πολυεθνικές με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στον πλανήτη

 

Great Place to Work® Institute

Την πρώτη ετήσια λίστα με τις 25Καλύτερες Πολυεθνικές Εταιρίες στον Κόσμο (World’s Best Multinational Workplaces) ανακοίνωσε πρόσφατα το Great Place to Work® Institute. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη παγκόσμια ετήσια μελέτη για το εργασιακό περιβάλλον που βασίζεται σε απόψεις εργαζομένων από χιλιάδες εταιρίες, σε45 χώρες και σε έξι ηπείρους. Η εκδήλωση και η βράβευση των εταιριών έγινε σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του New York Stock Exchange.
Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης βρίσκεται η Microsoft ενώ την υπόλοιπη πεντάδα απαρτίζουν οι SAS, NetApp, Google και Fedex Express.
Μια εταιρεία για να είναι υποψήφια γι’ αυτήν τη λίστα πρέπει να διακριθεί σε 5 τουλάχιστον εθνικές λίστες ως Best Workplaces, δηλαδή να βραβευθεί για το καλό της εργασιακό περιβάλλον στην εθνική έρευνα πέντε τουλάχιστον χωρών, να απασχολεί5000 εργαζόμενους παγκοσμίως, και τουλάχιστον το40% του εργατικού της δυναμικού να εργάζεται εκτός της χώρας στην οποία εδρεύουν τα κεντρικά της γραφεία.
Αναλυτικά, οι Καλύτερες Πολυεθνικές στον Κόσμο για το2011 είναι οι εξής: Microsoft, SAS, NetApp, Google, FedEx Express, Cisco, Marriott, McDonald’s, Kimberly-Clark, SC Johnson, Diageo, American Express, Medtronic, Intel, Hilti, 3M, Telefónica, National Instruments, Mars, Accenture, Roche, Novo Nordisk, The Coca Cola Company, Atento και Quintiles.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s