Πρεμιέρα για το Green Business IDEAS

Τον κύκλο απογευματινών συναντήσεων – συζητήσεων για την πράσινη επιχειρηματικότητα Green Business IDEAS εγκαινίασαν πρόσφατα το Greenbusiness.gr και η Green Evolution.
Στο πλαίσιο των Green Business IDEAS που θα πραγματοποιούνται τουλάχιστον μία φορά το μήνα, δύο ή τρεις ομιλητές θα παρουσιάζουν το θέμα της ημέρας και θα ακολουθεί συζήτηση την οποία θα συντονίζει ο moderator. Η βραδιά θα ολοκληρώνεται με γενική συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες.

Δίκτυο Πράσινης Επιχειρηματικότητας
Στόχος, η δημιουργία ενός δικτύου ενδιαφερομένων για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα με άμεση ή εξ αποστάσεως συμμετοχή, χάρη στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήσεις, καθώς και προτάσεις για τη θεματική της επόμενης συνάντησης.
Τα βασικά συμπεράσματα των συναντήσεων θα καταγράφονται, προκειμένου να γίνει παρουσίασή τους σε μία κεντρική εκδήλωση, όπου θα αναπτύσσονται οι θεματικές που συζητήθηκαν στη διάρκεια ολόκληρου του έτους.
Η συμμετοχή, όσο και η είσοδος στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «free thinking zone» ήταν δωρεάν.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s