Ανοιχτό σεμινάριο «Δημιουργικότητα και Καινοτομία» από το ALBA

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει ανοιχτό σεμινάριο στις 4-5 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα (Ξενίας 6-8), με θέμα «Δημιουργικότητα και Καινοτομία» και εισηγητή τον Δρ. Μπάμπη Μαινεμελή, Αναπληρωτή Καθηγητή Οργανωσιακής Συμπεριφοράς στο ALBA, Επισκέπτη Καθηγητή στο University of Porto και στο London Business School.
Στόχος του σεμιναρίου, συνολικής διάρκειας 12 ωρών, είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τη γνώση και τις ικανότητες να ανακαλύψουν και να εξασκήσουν τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στους οργανισμούς.
«Τις τελευταίες δεκαετίες, η δημιουργικότητα και η παραγωγή αποτελούν επιτακτική ανάγκη για σχεδόν όλους τους τύπους των οργανισμών. Και οι δύο έννοιες σχετίζονται με τη φαντασία, το συναίσθημα και την αισθητική (όπως τα ΜΜΕ, η διαφήμιση, η διασκέδαση και ο πολιτισμός) αλλά και με την επίλυση προβλημάτων (όπως η έρευνα, η ανάπτυξη, οι φαρμακευτικές εταιρίες, ο βιομηχανικός σχεδιασμός, η συμβουλευτική επιχειρήσεων)», επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το ALBA.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σεμινάριο και το κόστος συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Executive Development, τηλ.: 210 8964531-8, e-mail: exed@alba.edu.gr, ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.alba.edu.gr/executive.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s