HR Excellence Awards 2012

To Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, στο πλαίσιο υλοποίησης της αποστολής και του οράματός του, αναπτύσσει για πρώτη φορά το θεσμό των βραβείων «HR Excellence Awards».
Οι ραγδαίες εξελίξεις, προκλήσεις και αλλαγές στο ευρύτερο οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό περιβάλλον και οι δυσμενείς συνθήκες που βιώνει η Ελλάδα, με άμεσες επιπτώσεις στους εργαζόμενους και στις επιχειρήσεις, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη συμμετοχής και κινητοποίησης όλων των ενδιαφερομένων μερών για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη Διοίκηση του Ανθρώπινου Δυναμικού. Ο θεσμός υποστηρίζει καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες που υλοποιούνται με επιτυχία και έχουν θετική επίδραση και όφελος προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, επιχειρηματίες, εργαζομένους, κοινωνία κ.α.
Σκοπός της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού διαγωνιζομένων από το χώρο της Διοίκησης και Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού, από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Μέσω αυτών των συμμετοχών, θα αναδειχθούν και θα επιβραβευθούν βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές επιχειρήσεων στην Ελλάδα, που με την αξία τους, αποτελούν φωτεινά παραδείγματα προς μίμηση για τους οργανισμούς, ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξη τους. Κατά την παρουσίασή τους, θα αναφερθούν καινοτομίες, εργαλεία και μεθοδολογίες που αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές και ακαδημαϊκούς του χώρου του HR.
Οι Υποψηφιότητες για τα HR Excellence Awards 2012 περιλαμβάνουν προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν την περίοδο, από 01/01/2011 έως σήμερα.

Οι κατηγορίες στις οποίες θα διαγωνισθούν οι επιχειρήσεις που θα υποβάλλουν υποψηφιότητα είναι οι εξής:

  • Τεχνολογία στο HR (HR Technology)
  • Διαχείριση Ταλέντων (Τalent Management)
  • Εργασιακό περιβάλλον, ψυχική υγεία και ασφάλεια (Workforce Wellness, Health and Safety in the Working Environment)
  • Καινοτομία στο HR (Innovation in HR)
  • Διοίκηση της Απόδοσης – Κουλτούρα υψηλής απόδοσης (Performance Management – High Performance Culture)
  • Διαχείριση αλλαγών. Επαναπροσδιορισμός κουλτούρας και εσωτερική επικοινωνία. Εξαγορές και συγχωνεύσεις (Managing Change. Cultural Change. Internal Communication. Mergers and Acquisitions)
  • Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development)

Τα HR Excellence Awards, παρέχουν ουσιαστικά σε κάθε υποψήφια εταιρία την ευκαιρία για επιλογή και βράβευση ως μια κορυφαία εταιρία η οποία καινοτομεί στο χώρο του HR, ενισχύοντας το κύρος τους στην επιχειρηματική κοινότητα. Η διάκριση θα αποτελέσει σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση της προσπάθειας και σκληρής δουλειάς για την υλοποίηση επιτυχημένων πρακτικών στο χώρο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία σχετικά με τα «HR Excellence Awards 2012», παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε:

– Μέσω link: http://www.hrea-eimad.gr/index.html

– Μέσω  Email: ima@eede.gr

– Με επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61 , 11144 Πατήσια, Αθήνα

– Τηλεφωνικά: 210 2112000 (*713) κ. Μ. Πανακάκη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s