Big HR Debate 2012: Εμπιστοσύνη και Εξωστρέφεια, τα θεμέλια της επιτυχίας!

Εξαιτίας όλων των ανατροπών της οικονομίας, των πολλαπλών αλλαγών στο χάρτη εργασίας και της έκρηξης της ανεργίας στη χώρα μας, προκλήσεις που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε, το στοιχείο που έχει πληγεί περισσότερο και δοκιμάζεται πολλαπλά και καθημερινά, είναι «η εμπιστοσύνη»! Πέρα από τις ενέργειες που καλούνται να κάνουν τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού για να ενισχύσουν ή και να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη μέσα στην Εταιρεία, είναι επιβεβλημένο να αναπτύξουν την εξωστρέφεια, ν’ αναζητήσουν συμμάχους και συνοδοιπόρους, να προσφέρουν στήριξη και να λειτουργήσουν ομαδικά με την κοινότητα των επαγγελματιών του HR.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΕΔΕ μαζί με το HR Professional της Boussias Communications συνδιοργανώνουν το Big HR Debate 2012 που θα διεξαγθεί την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012, ετήσιο ραντεβού μιας συνάντησης όπου θα παρουσιαστούν προβληματισμοί και προκλήσεις του HR στις ημέρες μας. Κυρίως όμως θα αναφερθούν ιδέες, εφαρμοσμένες πρακτικές και δοκιμασμένες λύσεις, που εμπνέουν, καλλιεργούν, αναδεικνύουν και ενισχύουν την εμπιστοσύνη και την εξωστρέφεια στο περιβάλλον εργασίας, σαν θεμέλιο επιτυχίας! Και όπως πάντα αυτό θα γίνει στο πλαίσιο ενός «παραγωγικού» και εποικοδομητικού debate, όπου όλοι οι παρόντες προσκαλούνται να συμμετέχουν ενεργά!

Μια καινοτομία που το HR Debate διεκδικεί για φέτος είναι η live έρευνα που θα διεξαχθεί με τη μέθοδο DIGIVOTING! Καίριες ερωτήσεις πάνω στο θέμα της εμπιστοσύνης και της αναγκαίας εξωστρέφειας, θα απαντηθούν live από όλους τους συμμετέχοντες. Οι απαντήσεις τους θα συζητηθούν και θ’αποτελέσουν έναυσμα για συζήτηση ή debate από τα προσκεκλημένα έμπειρα στελέχη, προερχόμενα από διαφορετικούς κλάδους της αγοράς και διάφορες εταιρείες, εκπρόσωπους Πανεπιστημίων, εμπνευσμένους Ομιλητές.

Επιπλέον, ζωντανά και λαμπερά παραδείγματα ανθρώπινης δύναμης και θετικής ενέργειας θα μοιραστούν το πώς η ψυχική δύναμη και η αληθινή θέληση μπορούν να ξεπεράσουν οποιαδήποτε πρόκληση. Άνθρωποι ή ομάδες με σημαντικές και αναμφισβήτητες δυσκολίες, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, τα εμπόδια και ίσως και την ίδια τη φύση και αναδείχθηκαν νικητές!

Το Big HR Debate 2012, φιλοδοξεί μέσα σε μια πρωτόγνωρα δύσκολη εποχή, να προσφέρει μια εποικοδομητική συζήτηση που δεν θα παραθέτει απλά τα προβλήματα, αλλά θα επιχειρεί να δώσει απαντήσεις, να παρουσιάσει ιδέες και να προτείνει πρακτικές λύσεις. Επιπλέον, να φέρει κοντά όλους εκείνους που έρχονται μεν αντιμέτωποι με την οικονομική κρίση, αλλά εστιάζουν στις δυνάμεις, την ενέργειά τους και τους στόχους τους στην επιβίωση μέσα από την επένδυση στους ανθρώπους. Και τέλος να αναδείξει το γεγονός ότι όλα ξεκινούν από εμάς τους ίδιους, από τη θέληση και την προσωπική μας δέσμευση και προσπάθεια στην αντιμετώπιση και υπέρβαση κάθε εμποδίου! Άλλωστε, απώτερος στόχος της φετινής διοργάνωσης είναι να διαδώσει το αισιόδοξο μήνυμα ότι: 
Όταν υπάρχει θέληση, δεν υπάρχουν εμπόδια!

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ:
http://bighrdebate.boussiasconferences.gr/default.asp?pid=1&la=1

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s