Εκδήλωση HR Metrics από το ALBA…

Πώς μετράνε και κρίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις τις επιπτώσεις των αποφάσεων που αφορούν στους ανθρώπους τους; Πώς ξέρουν αν μία πρόσληψη ή απόλυση έφερε τα προσδοκώμενα αποτελέσματα; Ποια η επίδραση των – πιθανών – μειώσεων μισθών; Ποια η συμβολή κάθε τμήματος στα τελικά οικονομικά αποτελέσματα;

Το ALBA Graduate Business School at The American College of Greece, διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του για τη χρήση και εφαρμογή των Δεικτών Ανθρώπινου Δυναμικού (ή αλλιώς τα HR Metrics), στις ελληνικές επιχειρήσεις. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013, και ώρα 15.00-17.00, στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece (Ξενίας 6-8, πλ. Μαβίλη, Αθήνα).
Πρόκειται για εργαλεία που μεταφράζουν τα υφιστάμενα στοιχεία της εταιρείας σε κρίσιμη-χρήσιμη πληροφορία για τον HR manager, η οποία τον βοηθάει αφενός να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις στο εργασιακό του αντικείμενο και αφετέρου, να παρουσιάσει το έργο του ενδο-εταιρικά μιλώντας «την ίδια γλώσσα» με την ανώτατη διοίκηση και το υπόλοιπο management team.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της έρευνας του ALBA Graduate Business School  για τη χρήση των Δεικτών από τις ελληνικές επιχειρήσεις και θα ενταχθεί αυτή η χρήση των δεικτών στο νέο ευμετάβλητο και υπό συνεχή αναδιαμόρφωση σύγχρονο ελληνικό εργασιακό περιβάλλον, όπως διαμορφώνεται από τη νέα εργατική νομοθεσία. Τέλος, θα παρουσιαστούν οι δυσκολίες, αλλά και τα οφέλη από συγκεκριμένες περιπτώσεις επιτυχημένης εφαρμογής συστημάτων HR Metrics σε γνωστές ελληνικές επιχειρήσεις. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην κυρία Ευαγγελία Πανταζοπούλου, email: epantazo@alba.edu.gr, τηλ. 210 8964531.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s