Εσπερίδα του HR Professional και του ΟΠΑ

Το HR Professional και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνδιοργανώνουν Εσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, 15:00 με 18:00, στο Αμφιθέατρο της OTEAcademy.

Kεντρική ομιλήτρια της εσπερίδας θα είναι η Denise Rousseau, την οποία κατατάσσει 7η το έγκριτο βρετανικό περιοδικό “HR Magazine” ανάμεσα στους HR Most Influential 2012 Top 10 International Thinkers. Η ίδια, είναι κάτοχος της ακαδημαϊκής έδρας H.J.Heinz II στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά και Δημόσια Πολιτική στο Carnegie Mellon University. Θεωρείται ως μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στη μελέτη των μεταβαλλόμενων εργασιακών σχέσεων και της επιρροής αυτών στη σχέση μεταξύ εργαζομένων και επιχείρησης. Εισήγαγε μάλιστα μία νέα διάσταση στην έννοια, το περιεχόμενο και τον τρόπο που λειτουργούν στους οργανισμούς τα ψυχολογικά συμβόλαια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην «υποσχετική» τους φύση.

Συγκεκριμένα:

  • Έχει διατελέσει Πρόεδρος του μεγαλύτερου Επιστημονικού Οργανισμού Διοίκησης Επιχειρήσεων στον κόσμο, Academy of Management (2004-2005).
  • Είναι Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Centre for Evidence-Based Management (CEBMa).
  • Έχει λάβει δύο φορές την τιμητική διάκριση Academy of Management’s George Terry Award για τα βιβλία της «I-Deals: Idiosyncratic Deals Workers Bargain for Themselves» (2006) και «Psychological Contracts in Organizations: Understanding Written and Unwritten Agreement» (1996).
  • Έχει τιμηθεί με το Lifetime Career Achievement Award από το τμήμα της Οργανωσιακής Συμπεριφοράς της Academy of Management (2009).
  • Έχει συγγράψει 12 βιβλία και
  • Μετρά περισσότερες από 180 δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κλάδου της ψυχολογίας και του management.

Στο πρώτο μέρος της εσπερίδας, η Denise Rousseau θα αναφερθεί εκτενώς σε θέματα που αφορούν στο ψυχολογικό συμβόλαιο, στο evidence-based management και τον επανασχεδιασμό της εκπαίδευσης στελεχών. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ υπό τον συντονισμό του Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά και τη συμμετοχή των Αλέξανδρου Τζαδήμα, Deputy General Manager HR (Eurobank EFG), Ηλία Μοσχονά, HR Director, Υβέτ Κοσμετάτου, Brand & Marketing Communications (Vodafone Greece) και Γιώργου Σίνη, CEO (Apivita).

[Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Φαφούτη (210 6617777 – εσωτ.229, ifafouti@boussias.com). Για να δείτε τη σχετική ανακοίνωση, μπορείτε να τη βρείτε εδώ]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s