Οι κορυφαίοι μοιράζονται τα συστήματά τους…!

H εταιρεία Pick n’ Roll ανακοινώνει τη διεξαγωγή του “1st Coach a Winning Team Conference” που θα διεξαχθεί στις 26 Απριλίου 2013, στο Συνεδριακό Χώρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, με θέμα «Μαζί Κάθε ‘Ενας Πετυχαίνει Περισσότερα» (Together Everyone Achieves More). Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν οι τρόποι με τους οποίου οι ομάδες μπορούν να κερδίζουν και να διαπρέπουν, ακόμη και σε περιόδους έντονης αστάθειας και αλλαγών. Επιπλέον, θα συζητηθούν σύγχρονες τάσεις, βέλτιστες πρακτικές, εργαλεία και τεχνικές που σχετίζονται με τη δημιουργία, την αποτελεσματική λειτουργία και τη διαχείριση ομάδων εργασίας.

“1st Coach a Winning Team Conference”

“1st Coach a Winning Team Conference”

Μια μοναδική ευκαιρία δίνεται λοιπόν στους συμμετέχοντες, να συνδυάσουν θέματα διαχείρισης ομάδων σε εταιρικό περιβάλλον με αντίστοιχα επιτυχημένα μοντέλα από τον αθλητικό χώρο και να διαπιστώσουν ότι ο δρόμος προς την κορυφή, είναι σε κάθε περίπτωση δύσκολος, έχει όμως κοινά βήματα.  Συνεπώς, στόχος της ημερίδας είναι να αποτελέσει αφορμή για ανταλλαγή ιδεών, προβληματισμό και να δώσει έναυσμα για αλλαγή στους εαυτούς μας, τους οργανισμούς μας, τις ομάδες μας, τις κοινότητές μας.

Τα θέματα του συνεδρίου θα καλύψουν κορυφαίοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό που θα εμπνεύσουν, θα ενθαρρύνουν και θα κινητοποιήσουν τους συμμετέχοντες, παρουσιάζοντας προσωπικές εμπειρίες και πρακτικές, των οποίων η εφαρμογή τους οδήγησε στην κορυφή στο χώρο δραστηριότητάς τους. Μεταξύ αυτών είναι οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι προπονητές μπάσκετ κ. κ. Zelimir Obradovic και Δημήτρης Ιτούδης, ο διεθνούς φήμης trainer κ. Thomas Kronberg, ο ιδρυτής της Coco-Mat και «Πολίτης του Κόσμου» κος Παύλος Ευμορφίδης, και ηγετικά στελέχη μεγάλων πολυεθνικών και ελληνικών επιχειρήσεων όπως ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΡΙΕΡΑ Α.Ε. κ. Αλέξανδρος Φουρλής, η επικεφαλής της Επιχειρησιακής Μονάδας Ophthalmology & Critical Care της Novartis Hellas κα Μαριάνθη Ψαχά, ο επικεφαλής των Agencies και του YouTube της GOOGLE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα κος Ηλίας Σούσης και άλλοι.

Το συνέδριο απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους και Γενικούς Διευθυντές, Ιδιοκτήτες Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Ανώτερα και Μεσαία στελέχη που έχουν υπό την ευθύνη τους ομάδες εργασίας, Project Leaders, Managers, Δ/ντές Προσωπικού, Υπεύθυνους Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού που επιθυμούν να δημιουργήσουν ομάδες που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα και τη νοοτροπία τους.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το www.teamconference.gr.

 [Η διοργάνωση του συνεδρίου γίνεται από την εταιρεία Pick ‘n Roll που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Στρατηγικής, Marketing και Πωλήσεων καθώς στη διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων και προωθητικών ενεργειών προβολής και πωλήσεων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2009 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει υπηρεσίες σε μεγάλες εταιρείες από το χώρο των τηλεπικοινωνιών και της ενέργειας].

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s