Η Ημερίδα “Better Life Day” κοντά μας την 01 Ιουνίου!

Better-Life-Day-Press-Conference_small

Σε μία διαφορετική εκδήλωση διαδραστικού χαρακτήρα, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 22 Απριλίου στο Loft2Work, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Better Life Day, παρουσία εκπρόσωπων των ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Better Life Day έχει ως στόχο τη μετάδοση γνώσεων από έμπειρους και καταξιωμένους επαγγελματίες σε θέματα που αφορούν στην καριέρα, στην υγεία και στις προσωπικές σχέσεις. Μέσα από την εκπαιδευτική online πλατφόρμα και τα βιωματικά εκπαιδευτικά συνέδρια στοχεύει να βοηθήσει το κοινό να αναπτύξει τις δεξιότητες αυτές που είναι απαραίτητες πέραν των ακαδημαϊκών γνώσεων, για να έχει μία ολοκληρωμένη παιδεία και μία καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή.

Better-Life-Day--Logo_smallΤο Better Life Day παρέχει δωρεάν την παγκόσμια διαδικτυακή πλατφόρμα δια βίου μάθησης για την προσωπική ανάπτυξη www.betterlifeday.com που αποτελείται από πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό εξεχόντων ειδικών του χώρου παγκοσμίως, όπως άρθρα, βίντεο, e-books, online workshops και άλλα. Τα workshops και το συναφές εκπαιδευτικό υλικό δημιουργείται από τις Better Life Day ημερίδες που γίνονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου. Εκεί οι συμμετέχοντες  βρίσκουν λύσεις και καθοδήγηση αναφορικά με την βελτίωση της ζωής τους συνολικά, καθώς  η θεματολογία της εκπαίδευσης του Better Life Day καλύπτει όλες τις πτυχές της σύγχρονης προσωπικής πραγματικότητας, από την καριέρα, τις σπουδές και τη διαχείριση των οικονομικών, μέχρι την υγεία, τις σχέσεις και τη διασκέδαση. Οι Better  Life Day ημερίδες στοχεύουν  στην καθοδήγηση των συμμετεχόντων με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων απαραίτητων για μία καλύτερη και πιο ισορροπημένη ζωή.

Τους εκπροσώπους του Τύπου καλωσόρισε η Τζιλ Δούκα MBA, ACC, International Workshop Leader, Life Coach, Μέντορας και Συγγραφέας, η οποία και παρουσίασε το Better Life Day, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα ύπαρξης ενός τέτοιου οργανισμού και στα οφέλη τα οποία μπορεί κανείς να απολαύσει, είτε ως επισκέπτης της πλατφόρμας, είτε συμμετέχοντας στις σχετικές ημερίδες. Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε η Shawne Duperon, Media Coach, έξι φορές βραβευμένη στα βραβεία EMMY®, η οποία ανέλυσε  τη σημασία της ανταλλαγής τεχνογνωσίας &  υποστήριξης στο εργασιακό περιβάλλον, μέσα από διαδραστικές ασκήσεις. Η εκδήλωση έκλεισε με το workshop του Δρ. Γιάννη Καλογεράκη, Διευθύνοντος Συμβούλου της JMK Ltd,  ο οποίος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η νοοτροπία και η προσωπική οπτική είναι και πρέπει να είναι μια ξεκάθαρη προσωπική επιλογή.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Τζιλ Δούκα ανέφερε σχετικά: «Σε μία εποχή όπου η ανάπτυξη, η ανταγωνιστικότητα, η παραγωγικότητα, η εξωστρέφεια και η τόνωση του ατόμου και της κοινωνίας ως σύνολο είναι προτεραιότητα, είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που ο παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός Better Life Day είναι πλέον εδώ, για να στηρίξει και να καθοδηγήσει όλους όσους αναζητούν τρόπους και λύσεις για να βελτιώσουν τη ζωή τους συνολικά».

Η πρώτη ημερίδα  του Better Life Day θα λάβει χώρα το Σάββατο, 1 Ιουνίου 2013, στο American College of Greece, στο Pierce Theater στην Αγ.Παρασκευή.

[Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα www.betterlifeday.com, το  Facebook http://www.facebook.com/#!/BetterLifeDay ή επικοινωνήστε με την Ελίζα Τσολάκου στο 211-8005342 και e-mail: info@betterlifeday.com]

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s