Έρευνα: Social Media impact on HR practices

Ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), όπως ήδη γνωρίζετε, διοργανώνει ημερίδα γύρω από ένα εξαιρετικά επίκαιρο θέμα: «Τhe impact of Social Media on HR practices» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College).

Tα Social Media έχουν ήδη ενταχτεί στην ημερησία agenda του HR και ως εκ τούτου, ο ΣΔΑΔΕ με αυτή την πρώτη εκδήλωση στην Ελλάδα, για την επίδρασή τους στις καθημερινές πρακτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, θέλει να αναδείξει τις τελευταίες τάσεις που απασχολούν τον κλάδο συνολικά, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές που ακολουθούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Για να διερευνηθούν σε πρώτο στάδιο οι πρακτικές των Social Media που εφαρμόζονται αυτή την περίοδο στον κλάδο του HR, διεξάγεται έρευνα, με την υποστήριξη του  ALBA GRADUATE BUSINESS SCHOOL και την επιστημονική επιμέλεια της καθηγήτριας κας Όλγας Επιτροπάκη, τα αποτελέσματα της οποίας θα παρουσιαστούν στην εν λόγω ημερίδα.

Η συνδρομή των στελεχών Διόικησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη συμπλήρωση της έρευνας (https://www.surveymonkey.com/s/gpma_alba_socialmedia), είναι εξαιρετικά σημαντική.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s