12η συνεχή χρονιά για τα BEST WORKPLACES!

Για 12η συνεχή χρονιά το Great Place to Work® Institute Hellas, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, διοργανώνει τη μεγάλη ετήσια έρευνα BEST WORKPLACES για τη βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα διακριθούν και θα βραβευθούν 25 επιχειρήσεις, χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες (ανάλογα με τον αριθμό τον εργαζομένων τους):

  • 10 εταιρείες οι οποίες απασχολούν από 251 εργαζόμενους και πάνω
  • 10 επιχειρήσεις με 50-250 εργαζόμενους και
  • 5 επιχειρήσεις που απασχολούν από 20-49 εργαζόμενους

Επενδύστε στους Ανθρώπους σας και δηλώστε φέτος συμμετοχή στη μεγάλη ετήσια Έρευνα για το Εργασιακό Περιβάλλον. Κάθε εταιρεία που δηλώνει συμμετοχή στην έρευνα Best Workplaces βγαίνει σίγουρα κερδισμένη!

Για περισσότερες πληροφορίες και να “κατεβάσετε” το ενημερωτικό φυλλάδιο και τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.greatplacetowork.gr/publications-and-events/blogs-and-news/659–best-workplaces-2014

Για επιπλέον διευκρινίσεις που ενδεχομένως να χρειαστείτε, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τους αρμόδιους (τηλ. 210-6971098) ή ηλεκτρονικά (email: info@greatplacetowork.gr).

Σημειώστε ότι για τις εταιρείες που επιθυμούν να μας γνωρίσουν και σκέφτονται να λάβουν για πρώτη φορά μέρος στην έρευνα Best Workplaces, τo Great Place to Work® Institute Hellas διοργανώνει μια τρίωρη ενημερωτική συνάντηση, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία θα συζητηθούν και θα αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από τη συμμετοχή.

Ταυτόχρονα, όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από στελέχη εταιρειών που βραβεύθηκαν στο παρελθόν την εμπειρία τους γύρω από τη διαδικασία συμμετοχής και τα οφέλη που αποκόμισαν. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ενημερωτική συνάντηση επικοινωνήστε με το Great Place to Work® Institute Hellas (http://www.greatplacetowork.gr/) και την κα Ανθή Τσέντου (http://www.linkedin.com/in/anthietsentou).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s