9ο Career Days από το ΑΙΤ στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου

Το AIT προσκαλεί εταιρείες και οργανισμούς να συμμετάσχουν στο 9ο Career Days, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του στην Παιανία. Το Career Days είναι η ετήσια ανοιχτή εκδήλωση του ΑΙΤ για εταιρείες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και αποφοίτους του ΑΙΤ.

Οι απόφοιτοι του ΑΙΤ συνδυάζουν την ακαδημαϊκή πληρότητα, με την πρακτικότητα και διακρίνονται για την ικανότητα να προσαρμόζονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τεχνολογίες και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Εταιρείες όπως η Accenture, η ATOS Origin, η Cisco, η Deloitte & Touche, η helllas online, η Hewlett-Packard, η Huawei, η icap, ο Όμιλος INTRACOM, η Microsoft, η Motorola, η Oracle, ο OTE, η PwC, η Siemens, η Velti, η Vodafone, η Wind, έχουν προσλάβει αποφοίτους του ΑΙΤ, ως στελέχη, project managers, ή developers. Επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο, ότι η γνώση, οι δεξιότητες και η πρακτική εμπειρία των αποφοίτων του ΑΙΤ, λειτουργούν ενισχυτικά για το ανθρώπινο δυναμικό των οργανισμών, αλλά και για τον ανταγωνιστικό ρόλο τους στον τομέα των ΤΠΕ.

Μέχρι στιγμής, στο 9ο Career Days θα παρευρεθούν οι εταιρείες: AB Βασιλόπουλος, Accenture, ADECCO, Alpha Bank, Ernst & Young, FAMAR, FORTHNET Hellas, helllas online, IN Group HR solutions, INTRACOM TELECOM, INTRASOFT International, ManPower Group, Πλαίσιο Computers, Siemens S.A., Titan Cement Co S.A. και VELTI.

Χορηγός επικοινωνίας του 9ου Career Days του ΑΙΤ είναι το kariera.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και εταιρικές συμμετοχές στο 9ο Career Days, παρακαλώ επισκεφτείτε το www.ait.gr/career_days.


Σχετικά με το ΑΙΤ –
www.ait.gr

To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα.

Το AIT (www.ait.gr) κατατάσσεται από την Microsoft στο ανώτερο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s