Συνάντηση Ευαισθητοποίησης για την Πρακτική Άσκηση ERASMUS

Το ΙΚΥ ως Εθνική Μονάδα για το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθηση/ERASMUS πραγματοποιεί στην Αθήνα, στις 20 Δεκεμβρίου 2013, Συνάντηση Ευαισθητοποίησης για την Πρακτική Άσκηση ERASMUS. Η συνάντηση θα  έχει χαρακτήρα ενημέρωσης, αλλά και δημιουργίας ενός κλίματος ανταλλαγής απόψεων και συνεργασίας με σκοπό την αποτελεσματικότερη διάδοση του Προγράμματος ERASMUS σε ένα ευρύτερο κοινό από αυτό των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα δοθεί ενημέρωση για τις ευκαιρίες που προσφέρει η πρακτική άσκηση ERASMUS στις ελληνικές επιχειρήσεις και λοιπούς οργανισμούς απασχόλησης. Επιπλέον, με την ευκαιρία της επερχόμενης έναρξης του νέου Προγράμματος  ERASMUS+ (2014-2020), θα δοθεί ενημέρωση για τη δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων και οργανισμών στα σχέδια στρατηγικών συνεργασιών (Strategic Partnerships) και σε κεντρικές δράσεις (Knowledge Alliances).

Η Συνάντηση  Ευαισθητοποίησης στην Αθήνα έρχεται να συμπληρώσει την αντίστοιχη συνάντηση που προγραμματίστηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 10 Δεκεμβρίου 2013 και συνδέεται  με την αρχική προσπάθεια, στην οποία συμμετείχε η Εθνική Μονάδα/ΙΚΥ το 2012, με την καμπάνια της Commission “We mean business”.

Σκοπός της συνάντησης είναι να διευρύνει το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής, ενημερώνοντας ανθρώπους-κλειδιά, ώστε να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές. Θα κληθούν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι από συνδέσμους επιχειρήσεων, επιμελητήρια (ελληνικά και ξένα), εκπρόσωποι τεχνολογικών πάρκων, εκπρόσωποι γραφείων διασύνδεσης, κ.ά. Με αφορμή αυτή τη συνάντηση, υπάρχει ελπίδα για την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας του ΙΚΥ και των ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης, με τον χώρο της εργασίας.

Η συνάντηση θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΙΚΥ, Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, Τ.Κ. 142 34, Νέα Ιωνία. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε ηλεκτρονικά το συνημμένο δελτίο συμμετοχής. Διευκρινίζουμε ότι για λόγους ασφαλείας, θα πρέπει κατά την είσοδό σας στο κτίριο να παρουσιάσετε δελτίο ταυτότητας.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πατήστε εδώ:

Για να δείτε το πρόγραμμα, πατήστε εδώ:

Για τις οδηγίες πρόσβασης, πατήστε εδώ:

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s