17ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού | «FutureProof HR»

Η KPMG στην Ελλάδα ανακοινώνει τη διοργάνωση του 17ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού με τίτλο «FutureProof HR», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.

Σήμερα εν μέσω κρίσης, ο ρόλος του HR, περισσότερο από ποτέ, υφίσταται δομικές και επαγωγικές αλλαγές και τα στελέχη του χώρου καλούνται να ενισχύσουν τη στρατηγική τους θέση μέσα στην επιχείρηση. Οι έννοιες στρατηγική διαχείριση και ανάπτυξη ταλέντων, οργανωτική αλλαγή, δέσμευση των εργαζομένων, διοικητικός μετασχηματισμός, κοινωνικά δίκτυα, και νέες πλατφόρμες τεχνολογίας που οδηγούν σε αναλυτικά και μετρήσιμα στοιχεία, έχουν συνδεθεί με το ρόλο που καλείται να διαδραματίσει το HR.

Στο 17ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού, αναγνωρισμένοι διεθνείς ομιλητές, εκπρόσωποι της δημόσιας διοίκησης, και καταξιωμένοι CEOs, αλλά και στελέχη της Διοίκησης του Ανθρώπινου Δυναμικού, θα μοιραστούν ιδέες και πρακτικές ώστε στελέχη του Ανθρώπινου Δυναμικού να ανταποκριθούν αποτελεσματικότερα στις προκλήσεις του ρόλου τους και να “θωρακίσουν” το HR του παρόντος και του μέλλοντος μέσα στους οργανισμούς.

Θεματικές ενότητες:

  • HR Change & Rebranding
  • FutureProof HR (debate μεταξύ 3 CEOs και 3 HR Directors)
  • Changing the HR Role
  • Νομοθετικό έργο, Στρατηγική και Πρωτοβουλίες Υπουργείου Εργασίας
  • Θετική Οργανωτική Κουλτούρα
  • Workforce Analytics
  • Απονομή Βραβείων Ανθρώπινου Δυναμικού

Τέλος, όπως και κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθεί και η τελετή βράβευσης τριών επιχειρήσεων που προκρίθηκαν στα Best People Management Initiative Awards 2014 για τις καλύτερες πρωτοβουλίες στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συμπόσιο και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Φωτεινή Γιαννοπούλου (τηλ. 211 1815740) και για να ενημερωθείτε για την ατζέντα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:

http://www.kpmg.com/GR/EL/Events/PM-Symposia/17-PMS/Pages/Default.aspx

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s