Έρευνα | Creating People Advantage 2014

Σύμφωνα με επικοινωνία του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Στελεχών Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχει ξεκινήσει η δυνατότητα συμμετοχής στην ετήσια έρευνα “Creating People Advantage 2014“ σε συνεργασία του ΕΑPM, του World Federation of People Management Associations (WFPMA) και της Boston Consulting Group (BCG).

Το 2013, η ελληνική συμμετοχή ήταν σχετικά ικανοποιητική, με τη συμμετοχή 67 απαντήσεων (επισυνάπτονται τα αποτελέσματα της έρευνας για το 2013 όπως αυτά παρουσιάστηκαν στο ΗR Forum 2014 από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της Boston Consulting Group κ. Βασίλη Αντωνιάδη).

Σας προτρέπουμε και φέτος να στηρίξετε αυτή την ερευνητική προσπάθεια, αφιερώνοντας 20 λεπτά για τη συμπλήρωσή της, ώστε να ενδυναμωθεί και το 2014 η ελληνική παρουσία στην εμφάνιση των αποτελεσμάτων! Στόχος είναι να ξεπεραστούν οι 100 συμμετοχές.

H προθεσμία για την συμπλήρωση της έρευνας είναι η 9η Μαϊου 2014. Για να συμμετάσχετε στην έρευνα και σε σχετικό διαγωνισμό που θα διεξαχθεί για τις πιο Καινοτόμες Πρακτικές HR, επιλέξτε εδώ, για να παραλάβετε με τη συμμετοχή σας ένα δωρεάν αντίγραφο (pdf document) της νέας Έκθεσης του 2014.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s