ΜΒΑ International: Ημέρα Καριέρας 2014

200x90_imba_careerfair_april14Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος, διοργανώνουν για 11η συνεχή χρονιά την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair) στις 16 Μαΐου 2014.

Η Ημέρα Καριέρας του MBA International έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις καριέρας, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιούνται συνεντεύξεις των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος MBA International με εκπροσώπους από περισσότερες από 40 πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους, του Λιανικού Εμπορίου, των Υπηρεσιών, της Υψηλής Τεχνολογίας, των Καταναλωτικών προϊόντων, των Συμβούλων Επιχειρήσεων, των Τραπεζών κ.ά.

Το Career Office του MBA International, το οποίο διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 150 ελληνικές, πολυεθνικές και αμιγώς διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, και ο σύλλογος αποφοίτων του προγράμματος, με δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση των μελών του, υποστηρίζουν δυναμικά την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του Προγράμματος.

Την εκδήλωση φέτος υποστηρίζουν οι εταιρείες Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε., Mondelez International, Πλαίσιο Computers και Robert Bosch S.A. (Χρυσοί Υποστηρικτές), ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι οι kariera.gr και ΚΕΡΔΟΣ. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο Διασύνδεσης του International MBA (τηλ. 210-8203669, e-mail: imbacareeroffice@aueb.gr).

Το MBA International Program είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πλήρως αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης ΑΜΒΑ (Association of MBAs), από τον οποίο έλαβε πρόσφατα τη διάκριση «MBAInnovationAward 2013». Το ΜΒΑ Internationalδιδάσκεται εξολοκλήρου στην Αγγλική και διαθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει άριστα τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος στο http://www.imba.aueb.gr/node/736.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s