Εκλέχθηκε νέο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ, με καλοκαιρινή διάθεση!

Εκλέχθηκε νέο ΔΣ του ΣΔΑΔΕ, με καλοκαιρινή διάθεση!Με μια δροσερή εκδήλωση και τις εκλογές του υποδέχτηκε το καλοκαίρι ο Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Διοικούσας Επιτροπής Βορείου Ελλάδος και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου 2014, στο Κολλέγιο Αθηνών. Ας ευχηθούμε, λοιπόν, μια καλή και δημιουργική συνεργασία στα νέα και υφιστάμενα μέλη του ΔΣ, γεμάτη γνώση και εκπλήξεις για τα μέλη του Συνδέσμου!

Το νέο ΔΣ μάλιστα, συνεδρίασε πριν λίγες ημέρες για πρώτη φορά, οπότε και ορίστηκαν οι τομείς δραστηριοποίησης του κάθε μέλους. Περισσότερες λεπτομέρειες για το προφίλ των εκλεγμένων μπορείτε να δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο, κατά σειρά εκλογής.

Με την ευκαιρία αυτής της εκλογής, ο ΣΔΑΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Βασίλη Βαζάκα, Θοδωρή Παπαφωτόπουλο, Δημήτρη Κουκουμπάνη και Γιώργο Βράνη, για την εξαιρετική τριετή κοινή εμπειρία που είχαν στο Σύνδεσμο, οι οποίοι και είναι επιθυμητό να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στον Σύνδεσμο με ιδέες και προτάσεις.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s