Συνέδριο ΣΔΑΔΕ | HR Forum 2015

1b.-HR-FORUM-2015_picΔιοργανώνεται και φέτος, από το Σύνδεσμο Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Ελλάδας (ΣΔΑΔΕ), το HR FORUM 2015, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαρτίου 2015. Σε μια αναδρομή στα συνέδρια των προηγούμενων ετών, παρατηρούμε όλες τις αναφορές που έχουν γίνει σε πληθώρα θεματολογιών, αποδεικνύοντας έτσι τον σημαντικό δρόμο που έχει διανύσει από το 2004 μέχρι σήμερα ο κλάδος της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ενδεικτικά όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε μιλήσει για το ρόλο μας στη νέα εποχή (Brand Εconomy – ΗR Forum 2004), για τη θέση μας σαν Στρατηγικού Εταίρου (Βusiness Partner – HR Forum 2006), για τη Δέσμευση που δημιουργούμε (Engagement – HR Forum 2008), για τα θέματα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (ΗR in Southeastern Europe – HR Forum 2009), για την Προστιθέμενη Αξία του κλάδου μας (Delivering Value – HR Forum 2010), για την Ετοιμότητα που έπρεπε να επιδείξουμε σαν κλάδος μέσα στην κρίση (Alert – HR Forum 2011), για την Ανθεκτικότητα (Resilience – HR Forum 2012) για τις Δεξιότητες που πρέπει να διαθέτουμε (HR Competencies – HR Forum 2013) και για τη Βιωσιμότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη με τη δική μας συμβολή (Sustainability, Innovation, Growth – HR Forum 2014).

 

Μέσα από αυτά τα Συνέδρια, αλλά και άλλες επιμέρους εκδηλώσεις του ΣΔΑΔΕ και άλλων φορέων, ο ρόλος του HR ενισχύθηκε, διαχειρίστηκε ριζικές μεταβολές στο πλαίσιο των εργασιακών σχέσεων και συνέβαλλε στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας και στην επίτευξη των εταιρικών στόχων με μετρήσιμα αποτελέσματα. Παράλληλα, αναπτύχθηκαν οι δεξιότητές μας και ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του κλάδου μας. Κάπως έτσι φτάσαμε στο φετινό Συνέδριο, με στόχο να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο τη σκέψη μας και να δούμε πώς μπορούμε να πετύχουμε, πέρα και έξω από αυτό που μας ζητείται.

 

HR Leadership: Reach Beyond The Expected

Στόχος το συνεδρίου είναι να ενημερωθούμε για όλες τις νέες τάσεις της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και πώς μπορεί να εξελιχθεί ο ρόλος μας σε έναν Extraordinary και  Truly Authentic Leader”, ώστε σε συνεργασία με όλους τους Line Managers και την Ηγεσία των Επιχειρήσεων, να μπορούμε να συμβάλλουμε στην καινοτόμα εξέλιξη των Εταιρειών και των Ατόμων που τη στηρίζουν.

Φέτος, θα συμμετέχουν δύο Keynote Speakers, οι οποίοι θα πλαισιώσουν μια ομάδα 4 ακόμα εκλεκτών ξένων προσκεκλημένων ομιλητών, ενός Διευθύνοντος Συμβούλου, ενός πάνελ 7 υψηλόβαθμων Ελλήνων στελεχών και του Προέδρου του European Association for People Management (επισυνάπτεται το αναλυτικό πρόγραμμα  της ημέρας του Συνεδρίου).

 

ΚEYNOTE SPEAKERS

  1. Dr. Joe Folkman | 19 Μαρτίου 2015

Ο Dr. Joe Folkman είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος της Zenger Folkman, μιας εταιρείας που ασχολείται με τη βελτίωση των οργανισμών και των εργαζομένων τους, αξιοποιώντας τεκμηριωμένες μεθόδους βασισμένες στα ισχυρά σημεία τους. Ο κ. Folkman είναι  ένας καταξιωμένος ομιλητής σε συνέδρια και σεμινάρια σε όλο τον κόσμο. Η θεματολογία του καλύπτει μια ποικιλία πεδίων σχετικών με την ανάπτυξη της ηγεσίας, την ανάδραση και την ατομική και οργανωτική αλλαγή. Είναι τακτικός αρθρογράφος στο περιοδικό Forbes και το Harvard Business Review Blog Forum. Η έρευνά του έχει δημοσιευτεί σε αρκετά έντυπα όπως το National Business Employment Weekly της Wall Street Journal, το CNBC News, το περιοδικό Business Week, το Harvard Business Review, το Chief Learning Officer, την εφημερίδα The Washington Post, την εφημερίδα The Huffington Post, το περιοδικό Training and Development Magazine και το περιοδικό Executive Excellence. Έχει συγγράψει το κορυφαίο σε πωλήσεις βιβλίο με τίτλο Extraordinary Leader: Turning Good Managers into Great Leaders (McGraw-Hill, 2002), καθώς και πολλά άλλα.

 

  1. Mike Figliuolo | 19 Μαρτίου 2015 – Workshop 20 Mαρτίου 2015

O κ. Mike Figliuolo αποφοίτησε με διάκριση από τη Στρατιωτική Ακαδημία των ΗΠΑ (West Point).  Ασχολήθηκε ενεργά με τον επιχειρηματικό στίβο ως σύμβουλος στην McKinsey & Company και ως εκτελεστικό στέλεχος στην Capital One Financial και την Scotts Miracle-Gro Company. O κ. Figliuolo είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της thoughtLEADERS, LLC (www.thoughtleadersllc.com). Έργο του ίδιου και της ομάδας του είναι να εκπαιδεύουν στελέχη κορυφαίων εταιρειών σε θέματα ηγεσίας, στρατηγικής, επικοινωνίας, καινοτομίας, καθώς και σε άλλες ζωτικής σημασίας επιχειρηματικές δεξιότητες. Επίσης, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου One Piece of Paper: The Simple Approach to Powerful, Personal Leadership. Ως περιζήτητος ομιλητής και εκπαιδευτής, ο κ. Figliuolo έχει μεταδώσει τις πολύτιμες γνώσεις του σε χιλιάδες στελέχη και ηγέτες σε όλο τον κόσμο, μέσω εμπνευσμένων παρουσιάσεων.

 

Το Συνέδριο, και αυτή τη χρονιά, θα χωριστεί σε μία συνεδριακή ημέρα και σε ένα μονοήμερο workshop. Έτσι, θα μπορείτε, να παρακολουθήσετε μόνο τη συνεδριακή ημέρα, ή να δηλώσετε συμμετοχή μόνο για το μονοήμερο workshop, ή τέλος, να συμμετάσχετε και στις δύο ημέρες (συνεδριακή ημέρα και μονοήμερο workshop).

 

Το ΔΣ του ΣΔΑΔΕ εκτιμά ότι το 2015 απαιτεί να οραματιστούμε τον ηγετικό αυθεντικό μας ρόλο και να επενδύσουμε στη ανάπτυξη εκείνων των δεξιοτήτων που θα μας δώσουν τη δυνατότητα να πάμε ακόμα πιο πέρα, με ήθος και στόχο τη συμβολή μας, τόσο στην επιχειρηματική στρατηγική, όσο και στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού των Εταιρειών μας. Σε μια εποχή που η κρίση αξιών, κοινής λογικής, ηγεσίας και οράματος είναι στην πρώτη γραμμή, ας προσπαθήσουμε να γίνουμε εμείς οι ηγέτες της νέας εποχής για τις Εταιρείες και την Κοινωνία μας. Ας δούμε με «άλλη οπτική» την εξέλιξη του επαγγέλματός μας, με δράσεις που θα δημιουργήσουν Αξία.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, δείτε εδω.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s