Adecco – Η ομάδα Win4Youth ολοκληρώνει τον αγώνα Τριάθλου στη Μαγιόρκα

1b. W4Y TeamΜια ομάδα από 80 «πρεσβευτές» του προγράμματος Adecco Win4Youth από 37 χώρες, ολοκλήρωσαν τον αγώνα Τριάθλου Škoda στη Μαγιόρκα, στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης του προγράμματος Win4Youth για το 2015. Η «νονά» του Win4Youth και Ολυμπιακή Αθλήτρια Τριάθλου από την Ελβετία, Nicola Spirig, αγωνίστηκε δίπλα στους πρεσβευτές μας. Η ετήσια αυτή πρωτοβουλία της Adecco, υποστηρίζει φορείς που προσφέρουν σε νέους μια καλύτερη αρχή στη ζωή και την επαγγελματική τους πορεία, προωθώντας παράλληλα τη συμμετοχή και τις αξίες των υπαλλήλων της Adecco μέσω του αθλητισμού.             

Στις 6 Σεπτεμβρίου, η 80μελής ομάδα ολοκλήρωσε τον αγώνα Τριάθλου της Μαγιόρκα, υποστηρίζοντας τη σημαντικότερη εκδήλωση του προγράμματος Win4Youth για το 2015. Κολύμπησαν 1,5 χιλιόμετρο, έκαναν ποδήλατο για 40 χιλιόμετρα και έτρεξαν 10 χιλιόμετρα. Για να αντιμετωπίσουν αυτήν την ηρωική πρόκληση, οι τριαθλητές εκπαιδεύτηκαν κατάλληλα από επαγγελματίες προπονητές.

1c. Adecco CEO & «CEO for One Month»Στη γραμμή του τερματισμού, τους υποδέχτηκαν ο νέος CEO του Ομίλου Adecco, Alain Dehaze, μαζί με την προσφάτως αναδειχθείσα «CEO για ένα μήνα», Ayumi Kunori, στην πρώτη επίσημη παρουσία της με το ρόλο της “Global CEO for One Month”.

Αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της Adecco που έχουν στο επίκεντρο το ομαδικό πνεύμα, την ευθύνη, το πάθος, την επιχειρηματικότητα και την έμφαση στον πελάτη, η ομάδα της Adecco συνέβαλε στο να προσεγγιστεί ακόμα περισσότερο η επίτευξη του φετινού στόχου του προγράμματος Win4Youth: να συγκεντρωθούν πάνω από 2,75 εκατομμύρια χιλιόμετρα με κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο. Η επίτευξη αυτού του στόχου θα εξασφαλίσει μια εταιρική δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που προσφέρουν σε νέους που έχουν ανάγκη υποστήριξης για μια καλύτερη αρχή στη ζωή τους, βελτιώνοντας τις δεξιότητές τους και ενισχύοντας τις πιθανότητές τους στην αναζήτηση εργασίας. Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι της Adecco από όλον τον κόσμο συμμετείχαν στο πρόγραμμα το 2015 και θα συνεχίσουν να κολυμπούν, να κάνουν ποδήλατο και να τρέχουν προκειμένου να καταφέρουν να πετύχουν τον παραπάνω στόχο μέχρι το τέλος του χρόνου, υιοθετώντας ταυτόχρονα έναν δυναμικό και υγιή τρόπο ζωής.

1a. W4Y Running«Συγχαρητήρια στους 80 πρεσβευτές του προγράμματός μας Adecco Win4Youth που ολοκλήρωσαν σήμερα τον αγώνα Τριάθλου της Μαγιόρκα», δήλωσε ο Alain Dehaze. «Τα τελευταία 6 χρόνια, ο ενθουσιασμός και η δέσμευσή μας στο πρόγραμμα W4Y έχει παγιωθεί. Χάρη στους παθιασμένους συναδέλφους μας σε όλο τον κόσμο που σημειώνουν εξαιρετικές επιδόσεις και παίρνουν δύναμη από ισχυρούς σκοπούς, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε νέους που έχουν ανάγκη μια καλύτερη αρχή στη ζωή τους και την επαγγελματική τους πορεία. Μαζί το 2016, θα συνεχίσουμε την πρωτοβουλία μας με σκοπό να υπερβούμε το φετινό μας κατόρθωμα των 2,75 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.»

Η πρωτοβουλία του προγράμματος Win4Youth για το 2015 θα υποστηρίξει οχτώ ιδρύματα ανά τον κόσμο:

  • Το Foundation for Young Australians προσφέρει ένα τριετές πρόγραμμα που ενδυναμώνει τις δεξιότητες και υποστηρίζει τους αυτόχθονες μαθητές γυμνασίου.
  • Το Hope For Justice εργάζεται για να αποκαταστήσει τις ζωές των κοριτσιών που διασώθηκαν από κυκλώματα σωματεμπορίας.
  • Το Beyond the moon προσφέρει σε οικογένειες με ένα σοβαρά άρρωστο παιδί την ευκαιρία να απολαύσουν αξέχαστες, δωρεάν διακοπές.
  • Το Projeto Saúde & Alegria (Health and Happiness Project – HHP) εργάζεται για να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης στην περιοχή του Αμαζονίου με καινοτομίες και σύγχρονες κοινωνικές τεχνολογίες που προσφέρουν βιώσιμο όφελος σε ολόκληρη την κοινότητα.
  • Το Teach For Bulgaria παρέχει πρόσβαση σε ποιοτική εκπαίδευση για κάθε παιδί στη Βουλγαρία.
  • Το Fundacion LuPines υποστηρίζει και αποκαθιστά τα παιδιά και τους νέους με εγκεφαλικό τραύμα σε πρώιμη παιδική ηλικία.
  • Τα Παιδικά Χωριά SOS στην Ελλάδα φροντίζουν παιδιά που έχουν μείνει ορφανά, εγκαταλελειμμένα ή των οποίων οι οικογένειες δεν είναι σε θέση να τα φροντίσουν, από την ηλικία λίγων μόνο μηνών
  • Το Tomorrow’s Children Fund παρέχει ένα ζεστό, υγιές και στοργικό περιβάλλον για τα άρρωστα παιδιά, καθώς και υποστήριξη σε οικογένειες για να ανακουφίσει τη συναισθηματική και οικονομική πίεση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα και χρηματοδότηση για έρευνα.Έπειτα από έξι χρόνια, το Win4Youth έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από €1.62 εκατ. για φιλανθρωπικές οργανώσεις για νέους και αθλητικές εκδηλώσεις έχουν διοργανωθεί σε περισσότερες από 60 χώρες. Κατά τα προηγούμενα χρόνια, οι εργαζόμενοι της Adecco έχουν λάβει μέρος σε μεγάλες αθλητικές προκλήσεις με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων, συμπεριλαμβανομένου του NYC Marathon, του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών, του Τριάθλου Garmin στη Βαρκελώνη και της ποδηλατικής ανάβασης στο Mont Ventoux και το Col du Tourmalet στη Γαλλία.Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Win4Youth επισκεφθείτε:Facebook: www.facebook.com/win4youth
  • Twitter: www.twitter.com/Win4Youth
  • www.adecco.com/csr/win4youth.asp
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s